Business cu pasiune

By | September 7, 2014

Nu cred sa existe o persoana care sa nu isi doreasca sa detina propriul business. Nu conteaza ce stii sa faci. Daca esti bun in ceea ce faci sau macar dornic sa inveti pe parcurs si sa te perfectionezi poti castiga si bani din aptitudinile tale.  Sa spunem ca avem un business care sa ne aduca suficienti banuti cat sa traim. Insa banii nu sunt totul. Trebuie sa pui  putina pasiune si dragoste in ceea ce faci.

De cespun asta ? Pentru ca este un sentiment placut sa vezi un client fericit. A lucra cu oamenii este extrem de greu si trebuie sa gasesti mereu o cale de comunicare. Unii sunt mai dificili, cu altii este o placere sa lucrezi. Lucrezi pana tarziu in noapte pentru un proiect ce are termen de finalizarea a 2-a zi. Lucrezi sambata, duminica si la nevoie chiar si din vacanta. Raspunzi la telefoane si faci totul sa se intample ACUM.

De ce toate astea ?
Pentru ca faci totul din placere si nu ti se pare munca. Un client fericit te recomanda mai departe. Pentru ca acel multumesc din miez de noapte valoreaza cat toate orele de somn pe care le-ai perdut. Totul…

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *