Cineva ne vrea prosti.

By | June 6, 2014

Asta e concluzia la care am ajuns eu aseara. Dupa ce am baut 2 sticle de vin, nu singur, ho, nu sariti pe mine, m-am asezat ca omu` la tembelizor. Al meu are presetate pe canalele 1-9 tot ce tine de Discovery, History, Nature, etc. iar celalalt le are bagate la Favorites. Principial, nu ma intereseaza ce zic astia pe canalele romanesti. In afara de Patraru de pe RomaniaTV, om care face misto de toti si de toate. Da` aseara nu stiu ce dracu` am avut…o fi fost vinul, o fi fost monotonia, o fi fost faptul ca pe Discovery&CO erau DECAT reluari, nu stiu….cert e ca am ajuns sa privesc la programele romanesti. Frate….suntem o natie de dobitoci. Nu pot sa cred ca rahaturile ce apar la televiziuni se cer! Refuz sa cred ca astea prin la public! Nu avem cum sa fim atat de cretini incat sa vrem Capatos cu alea doua curve, sa vrem Burlacita si alte asemenea emisiuni. Nu avem cum sa ne dorim 2 posturi de manele in grila de programe! Imi pare a fi o jignire a minimului de inteligenta pe care-o posed. Vorba lui Dani, mi-e rusine sa ma uit la asa ceva. Cum si cu ce ii pot plati ca sa accepte sa se faca in halul ala de cacat? Sa nu le fie rusine? Si cred ca se considera si mari vedete.
Si stateam eu si ma gandeam ca filmul Idiocracy chiar poate fi inspirat din fapte reale. Mai ales cand, la Patraru in emisiune, era o chestie gen interviu in care ii intreba pe niste unii din capat de tara ce reprezinta Statuia Libertatii, aratandu-le o poza cu ea. Marea majoritate au zis ca-i Iisus. “Va place?” “Da, ne place!” “Si ce faceti cu ea?” “Pai ne mai inchinam la ea, ca omu`…”

Nu zic, probabil ca reporterii isi aleg oamenii dupa fata. Il apreciaza asa, la o prima vedere, daca-i prost si/sau neinformat sau nu. Oricum, ideea ramane: cineva ne vrea prosti. Nu stiu cine. O fi Europa care are nevoie de mana de lucru ieftina, or fi hotii astia denumiti politicieni care au nevoie de voturi, o fi institutia denumita Biserica…nu stiu. Dar ar trebui sa le frangem gaturile.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *