Criza la romani

By | October 9, 2012

Citeam saptamana trecuta despre construirea unui nou centru comercial. Mai exact este vorba despre Carrefour. Acestia urmeaza sa isi deschida cel de-al doilea hypermarket la Brasov. Acestia mai au un supermarket in cartierul Racadau din 2008 si unul pe Calea Bucuresti deschis anul acesta.(2012)

Nu am nimic impotriva cu noua constrtuctie. Dar stau si ma gandesc. Acum ceva vreme se zvonea plecarea carrefour din Romania si nu numai. Iar acum mai deschid un hypermarket ?? Va dati seama ca nu ar construi daca nu ar exista cumparatori. Au ei date mai exacte despre ce si cum.

Stau si ma gandesc unde este criza la romani ? In orice zi mergeti, veti vedea magazinele pline. Pe drum numai masini in conditile in care un litru de motorina/benzina ajunge imediat la 8 lei. Sa nu mai vorbim despre terasele si barurile brasovene. Deci cel putin la Brasov, criza nu prea exista. Oricat ni s-ar induce aceasta idee de criza , daca deschidem putin ochii si privim ne dam seama si singuri cum sta treaba. Nu zic ca nu sunt si probleme dar per total parerea mea este ca nu prea suntem intr-o criza atat timp cat magazinele sunt pline si romanul cumara “ca sa fie acolo.”

Voi ce ziceti ?

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *