Cum reduci consumul de combustibil ?

By | June 30, 2014

Componentele sistemului electric al masinii interactioneaza una cu alta. Pentru a obtine performante sporite de la masina, aceasta trebuie sa posede un circuit electric periferic perfect curat. Multe masini dezvolta dezechilibre electrice de-a lungul timpului datorita cererilor diverselor accesorii sau din cauza uzurii normale a bateriei sau a altor parti componente.
Modul de functionare al Fuel Shark Saver permite stabilizarea instanta a sistemului electric al masinii, rezultand un consum efiencientizat si performante mai bune. Unul din beneficiile stabilizarii sistemului electric al masinii, este ca bujiile, respectiv,injectorul vor oferi scanteie mai puternica , furnizand o combustie mai buna.Asta va creste puterea masinii,va duce la scaderea consumului si in plus la emisii mai putin poluante.
Aceasta tehnologie revolutionara ofera posesorului o modalitate de a economisi bani la pompa si de a ocroti pe cat posibil si mediul inconjurator. Mai mult, nu exista taxe de instalare. Doar conecteaza Fuel Shark Saver in adaptorul pentru bricheta si un led albastru te va anunta ca Fuel Shark Saver functioneaza, iti va reaminti ca reusesti sa economisesti bani!Informatii-Telefon: 0740-244939 / 0772-100624 – Comenzi telefonice
Luni-Duminica, 09:00-21:00.

 

Deci nu cred asa ceva. Problema nu este ca exista persoane care vand asa ceva, ci persoane ce pun botul la asemenea aberatii. In cele ce urmeaza va voi prezenta cateva sfaturi pentru a economisi  combustibil.

1.Daca ai impresia ca dispozitivul minune functioneaza. Vinde masina. E mult mai sigur fara tine pe sosele.
2.Mergi tot timpul cu frana de mana trasa.
3.La fiecare 10 litri de motorina adauga 2 litri de benzina. Pe langa ca vei reduce consum cu 90% vei avea si un plus de putere.
4.Consumul unei masini mai este influentat si de starea injectoarelor. Pentru a le curata si a mai reduce putin consumul la fiecare plin adaugati 500g de Calgon.
5.Niciodata nu lasati motorul pornit tot timpul. Coborind un deal puteti opri motorul si astfel va deplasati gratis.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *