Despre oameni la fel ca despre noi !

By | September 28, 2013

cunostinteHai sa ne luam putin timp sa vorbim despre cunostinte pentru ca persoanele de care urmeaza sa vorbesc nu se pot numi prieteni. Folosim termenul de prieten fara ai cunoaste adevarata semnificatie. Dar despre asta altadata.

Ce sunt cunostintele ? Cunsotintele sunt acele persoane care isi aduc aminte ca au numarul tau de telefon doar atunci cant au nevoie de tine. Si ipocrizia continua. Daca dupa o perioada indelungata nu te-au mai cautat iar apoi in 2 saptamani te cauta cat pentru ultimul an sigur ceva nu e bine.

Recunosc si eu sunt vinovat pentru ca nu pot spune NU. Dar am gasit alta metoda de a scapa de acest lucru. Exact ! Acest articol. Sincer sa fiu putin imi pasa daca voi supara pe cineva dintre cunostinte cu cele scrise aici.

Acum sa nu imi bagati faza ca nu are omul timp pentru ca timpul ti-l faci. Daca nu reusesti o perioada mai indelungata sa faci un lucru pe care ti-l doresti (excursie,plimbare prin parc, un joc de sah) inseamna ca ai alte prioritati si ar trebui sa te gandesti putin la treaba asta si mai important sa faci ceva in privinta asta.

Nu trebuie sa acem numai persoane apropiate in viata noastra insa daca ma suni din cand in cand sa ma intrebi ce fac, eu in gand imi voi zice ca ba chiar daca nu-l intereseaza macar a intrebat din politete si e om.

Acum ca am stabilit asta putem trece mai departe. Atentie valabil doar pentru CUNOSTINTE !

Daca tot te-am ajutat si nu am orgoliu ca tine si vezi ca nu iti cer nimic in schimb , fii om si o bere poti sa dai si tu. Sau daca esti atat de ocupat incat nu ai timp si afacerea ta da faliment fara tine la firma ia o doza si arunc-o peste gard. Gestul conteaza. Berea e doar un exemplu. Asa arati ca iti pasa de munca mea. Pentru ca se intampla sa pun pasiune in orice fac. Altfel ar iesi ceva banal si incolor.

De ce am zis ca asta e valabil doar pentru cunostinte ? Pentru ca cei dragi si apropiati se bucura de un tratament special. Pentru ei orice lucru este facut din placere si drag. Chiar daca uneori sunt insistent si deranjant , daca eu consider ca te pot ajuta o voi face fara a imi cere tu acest lucru.

Asa ca dragi cunostinte; aveti doua optiuni:

1.Invatati ceva din acest articol
2.Ramaneti asa si va bucurati de prostia mea urmand sa ma sunati cand mai aveti o problema.

Pentru restul cititorlilor un singur sfat am: Luati-va timp pentru voi si nu va neglijati oamenii cu adevarat importanti din viata voastra.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *