Despre….

Totul a inceput prin 1992, ca sa fiu mai precis pe la 5 si ceva dimineata in data de 20 februarie.  Apoi m-am ales cu un nume. Bun, rau acesta este: Răzvan-Florin Sbîrn. Au urmat cativa ani petrecuti in scutece si cu , cantece sau mai bine zis urlete noaptea. La 5 ani, ai mei se incumeta sa ma dea la gradinita. Cea mai apropiata de casa, mai bine zis treceam strada si eram ajuns.

Au trecut repede anii aceia si m-am vazut inscris in clasa I. De data asta putin mai departe , cam la o statie de mers cu autobuzul tramvaiul. La Sc.Generala Nr. 7 am petrecut 8 ani din viata.  Tot aici, in generala, am primit primul meu calculator……Un AMD Athlon la 1.2 cu 128 RAM si placa video de 32 MB. Pe el s-au facut primele experimente si pe el am invatat. Necazul era ca daca o peceam la scoala instrumentul meu de “joaca” ajungea sa zaca intr-o cutie dupa usa. Dar uite ca, usor usor a venit si anul 2007.  An in care am dat capacitatea. Si am avut norocul sa intru la ce profil am vrut, mate-info. Bine, recunosc, vroiam mai mult info decat mate dar asa ceva nu se putea.

La Liceul Nicolae Titulescu Brasov , caci aici am ajuns , a fost viata frumoasa. Cu un inceput timid in clasa a 9-a , iar mai apoi ajungand sa ne cunoastem destul de bine am ajuns sa ne petrecem orele in Biblioteca. Si nu eram noi foarte intelectuali, dar unde sa chiulesti iarna ?  Asa s-a ajuns ca diriga sa ne caute mai intai la Biblioteca, iar mai apoi in sala de curs. Si asa repede au trecu acesti 4 ani caci m-am distrat si simtit bine. Aici am reusit sa leg prieteniile de-o viata. Dar toate astea au trecu si am ramas cu amintiri frumoase. A trecut si BAC-ul si am ajuns student…….Traim viata si ne bucuram de ea in fiecare zi.

VA URMA

Share This: