Din Copilarie (3)

By | October 29, 2012

Pentru ca astazi este luni. Si datorita faptului ca as vrea ca in fiecare luni sa prezint un episod din serialul in care joc. Astazi vreau sa va povestesc o intamplare destul de amuzanta la mintea de atunci, nu prea amuzanta acum.

 

Spuneam in episodul 2 ca povestea nu se termina. Ei bine, chiar nu se termina. Sincer sa va spun am stat putin pe ganduri daca sa scriu cele ce urmeaza sau nu. Dar e un episod din viata mea , si nu numai , deci il voi scrie.

 

Se intampla ca vara noi sa fim afara toata ziua. De la 10,11 dimineata si pana nu se intuneca nu ne dadeam dusi in casa. Si Pentru ca a noastra gasca era formata din 3 persoane uneori chiar 2, intr-o zi de plictiseala totala ce ne-a trecut noua prin cap. Pentru ca eram 2 si tot 2 brazi (sau ceva apropiat) erau in fata blocului, ne-am urcat in ei. Pana aici nimic neobisnuit, fiecare copil se urca in copaci la varsta accea si crede ca a realizat ceva nemaivazut.

Ei bine daca ne opream aici nu era nimic spectaculos. Dar noi ne-am gandit sa strigam cat ne tineau plamanii :”Suntem betivii anului, nimeni nu mai e ca noi.” Si in timp ce faceam asta , ne si miscam pentru a caltina copacii. Rezultatul a fost ceva minunat pentru mintea noastra de atunci. Cum la fiecare  dintre etapele vietii noastre facem cate ceva de care mai apoi ne aducem aminte cu drag sau regretam, asa si aceasta peripetie a avut timpul ei.

 

P.S. Mihai , sper ca nu te superi ca am povestit aventura noastra aici.

Share This:

3 thoughts on “Din Copilarie (3)

 1. Boboc Vlad

  Dintre toate cretinatatile pe care le-am facut impreuna cred ca asta e singurul eveniment la care ma bucur ca nu am participat :)) Oricum frumos sa iti amintesti toate astea. Spre deosebire de altii la noi maturitatea s-a instalat mai tarziu. PS: nici in momentul de fata nu cred ca ne-am maturizat. :))

  Reply
 2. Pingback: Marchiz.ro -We broke down the borders, to serve the people » Din Copilarie (4)

 3. Mihai Kovacs

  mda…buna amintire…e fain sa fii a 2-a persoana in cazul de fata

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *