Dino party

By | October 21, 2015

Dinozaurii din cadrul Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc tematic cu dinozauri din Sud – Estul Europei s-au hotărât că nu se mai poate așa și au ales să facă mare party. Și ce zi era mai potrivită ca 31 octombrie. Astfel de la 10 dimineață și pană la miezul nopții sunteți așteptați să petreceți alături de Dinozauri mici și mari. Sper să fie și Bebezaurul prin zonă. Invitați speciali la această petrecere sunt câteva fantome.

poster Halloween la Dino Parc

“Pentru că Halloween-ul este o sărbătoare apreciată nu doar de americani, ci și de români, vom organiza o petrecere specială de Halloween în parcul nostru. În programul zilei avem activități atât pentru cei mari, care pot urmări filme horror în cinematograful 9D, cât și pentru cei mici, care vor putea viziona desene animate, vor picta dovleci sau vor putea să deseneze dinozauri înfricoșători. Toți vizitatorii care ne vor trece pragul vor avea parte de suprize. Practic, oricine ne va vizita de Halloween, se va putea implica într-una dintre activitățile noastre. Mai mult decât atât, am decis să prelungim programul parcului până la ora 00:00, pentru toți amatorii de senzații tari care își doresc să parcurgă traseele de noapte prin pădure, pentru a-i cunoaște sau revedea pe dinozaurii noștri”

A declarat Adrian Apostu, managerul de proiect al Dino Parc Râșnov.

Despre Dino Parc Râșnov

De la deschidere, Dino Parc Râșnov, proiect finanțat cu fonduri europene, a atras peste 230.000 de vizitatori. Parcul dispune, pe lângă traseul cu 46 de dinozauri, de trasee de aventură și locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori în care se desfășoară ateliere de pictură și desen și două locuri în care se pot servi mâncare și băuturi. De asemenea, în parc se pot organiza petreceri aniversare.
Dino Parc Râșnov este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov.
Prețul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult și de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, intrarea este gratuită.
De asemenea la fiecare grup de 10 copii un adult beneficiază de intrare gratuită. Începând cu 15 septembrie 2015, pentru grupurile organizate de minimum 15 elevi, se oferă o reducere de 20% din prețul biletului de intrare.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *