Doneaza rosu

By | April 8, 2016

Clinicco_doneaza sangeRivi ne spune ca suntem pe ultimul loc in Europa la numarul de donatori de sange. Eu va spun ca putem sa urcam in clasament printr-un gest foarte simplu: donand sange. Zilele trecute Clinicco a pus la punct o actiune foarte faina de donare. Cu ocazia asta am trecut si eu peste teroarea ce nu ma lasa sa dorm noaptea. Gandul ca intepatura din deget doare foarte tare.

Ei bine nu e deloc asa. Prima reactie e si cea normala, de a retrage mana insa este foarte suportabil. Cu aceasta ocazie am aflat din nou ce grupa sanguina am si ce RH. Acul nici nu il veti simti. Iar cele aproximativ 5 minute pe care le veti petrece acolo trec foarte repede. Va recomand sa aveti la voi o mingiuta anti-stres, este foarte utila in timp ce donati.

Este o experienta pe care o voi repeta, iar daca va este in continuare frica ca veti lesina sau mai grav nu veti supravietui in urma acestui act, eu sunt dovada ca drac mort nu o sa vedeti. Puteti lua niste prieteni care sa doneze alaturi de voi. Share, dar nu la articol share la sangele pe care il detineti. Este vital. Si cu ocazia asta voi oferi doua vouchere pentru analize. Un voucher este oferit de Clinicco pentru un consult cardiologic si EKG, iar cel al doilea este oferit de Hiperdia pentru un set de analize de sange.

Ce trebuie sa faceti voi pentru aceste vouchere este foarte simplu. Sa va promiteti voua ca veti dona rosu, sa raspanditi faptul ca nu mori daca donezi sange si un comentariu la acest articol in care sa mentionezi cand ai donat ultima data, iar daca nu ai donat pana acum de ce nu ai facut-o.

Share This:

One thought on “Doneaza rosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *