Drag race

By | October 23, 2012

Ce urmeaza sa va povestesc nu s-a petrecut in realitate. Cel putin din punct de vedere legal. Deci… Visam ca mergeam cu masina si la un moment dat ne-am oprit la un stop. In dreapta mea, la semafor, un prieten de suflet. Deschidem geamurile si ajungem la o intelegere. Trei, doi, unu si … pleaca. Nu va pot spune ca am fost umilit. Pe o distanta de 50-70 metrii am fost in spate, dar cand turbinuta mea si-a intrat in drepturi , am preluat conducerea.

Deci se poate ca un motor de  1.4 benzina ,sa bata pe o distanta scurta un motor de 2.0 diesel. Sincer sa va spun , ma bucur ca am incercat si senzatia asta, dar cel mai mult ma bucura faptul ca am incercat-o alaturi de un prieten si nu de un strain. In alta ordine de idei, pe mine nu ma atrage si nu ii vad rostul.  Faptul ca e putin ilegal nu il iau acum in considerare. Cu puterea unei masini nu trebuie sa dai rotund. E suficient ca tu sa sti pe ce te bazezi intr-o  situatie critica.

Daca imi veti spune ca nu e vorba de motor ci de priceperea cu, care manuiesti schimbatorul la o astfel de cursa va spun ca va inselati. Poti spune ca sti sa conduci, atunci cand nu te pierzi in situatii limita intalnite ,din ce in ce mai frecvent, in traficul din tarisoara noastra. Cel putin asta este punctul meu de vedere.  Dar fiecare e liber sa faca ce vrea cu propria-i viata.

Share This:

3 thoughts on “Drag race

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *