Dulce razbunare.

By | November 19, 2014

Sa presupunem ca vrei sa te distrezi random. Sau ai o fosta sotie. Pe care vrei s-o faci in sange, sa-si aminteasca cu drag de tine. Sa injure si cand iti vede din greseala initiala prenumelui. Care ar fi variantele? Incerc eu cateva:

– te pisi intr-o farfurie de unica folosinta, o pui la inghetat in congelator iar “clatita” rezultata i-o arunci pe sub usa. Sau in balcon. A doua zi, mirare mare: cine s-a pisat in hol?!

– mergi in magazine d-astea gen Selgros, Metro, etc si inlocuiesti continutul cutiilor de vopsea. De exemplu, pui continutul cutiei “pentru blonde” in cutia pentru cele care vor sa fie brunete. Doar gandul la moaca respectivei ma face sa ma distrez;

– ii trimiti fostei cate o invitatie la nunta voastra vreme de cativa ani. Cum ti se scoala tie, duminica dinainte de fatidica zi sau cea de dupa. In cativa ani, ajunge la glumeti, sectia agitati;

– rogi prietenii sa vina la tribunal cu orez, flori, imbracati frumos, ca sa te felicite pentru faptul ca ai scapat;

– trimiti un biet prieten nevinovat sa ia de acasa “o buna prietena” care, in realitate, nu te cunoaste, nu stie cine esti tu sau el dar al carui numar de telefon l-ai facut rost din greseala. Si-l rogi pe respectivul s-o convinga pe tipa sa mearga cu el la club. Riscanta afacere mai ales cand tatal ei e fost politist. Dar merita. 🙂

Mai bagati voi.

Dar inainte de asta, sa va povestesc o intamplare misto. Patronul carciumei unde cu onor imi sparg ficatii, macinat de foamete, a pus mana pe telefon si a sunat la un mic restaurant de familie unde-l stia pe patron. Si l-a rugat pe ala sa-i faca o fripturica si ce-a mai vrut el acolo, sa pape. Ala l-a durut in fund. A venit la bar cu o caserola cu o tocanita verde. Si i-a zis flamandului ca nu a avut chef sa mai gateasca dar sa manance tocanita aia ca-i buna, ii ramasese de la o pomana din ziua respectiva. Asta n-a zis nimic, a luat caserola, i-a multumit, i-a dat un coniac din partea firmei, deh, om subtire.

Dupa cateva zile, intr-o noapte, ma imbat lemn cu patronul barului. Pe la 4 noaptea, il sunam pe ala cu restaurantul:

– Salutare Vali, te rog fa-ne cate o pizza mare si hai la bar sa le aduci!

– Frate, e 4 noaptea, nu ma dau jos din pat pentru 2 pizza!

– Pai pentru cate te-ai da jos din pat?!

– Eu stiu?! Pentru minim 10!

– No atunci fa 10!

Si s-a apucat ala si a copt pana pe la 6 dimineata cand s-a prezentat la bar cu 10 pizza. Am scos ca omu` 40 lei si am vrut sa-i dau pentru cele 2 pizza comandate. Si-aud:

– Pai si restul de 8?! Cine le plateste?! Doar le-ati comandat!

– Noi?! Te-am intrebat pentru cate pizza te dai jos din pat! Ai zis 10, ai facut 10! Noi vrem doar 2!

Mama ce scandal a facut! Abia cand i-a dat Catalin caserola in care adusese tocana aia verde si-a dat seama care-i fantezia si a plecat fara sa mai ia cele 8 pizza sau banii pe cele 2 comandate de noi.

 

 

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *