Exista o zi

By | October 26, 2013

Exista o zi in care pierzi, in care castigi , in care renunti, in care continui. Exista o zi pentru fiecare lucru pe care ti-l doresti de la viata asta. Exista o zi in care viata iti face o surpriza. Exista o zi in care esti fericit , alta in care esti trist. Exista o zi in care cunosti lume noua, una in care lumea pleaca si nu se mai intoarce, o zi pentru tine , o zi pentru altii.

Exista o zi pentru orice. Trebuie doar sa ne facem timp pentru acea zi. Cu totii ne aducem aminte de prima iubire sau sa ii spunem de asa zisa iubire. Pentru ca majoritatea nu suntem fericiti , insa de complacem in situatia pe care o avem. Exista o vorba:” rau cu rau, dar mai rau fara rau”. Si atunci omul se multumeste cu ce are si nu cauta mai mult. Insa eu stiu ca exista o zi in care cineva va oferi totul pentru mine si atunci stiu ca acea zi este speciala.

Nu trebuie sa ne multumim cu jumatati de masura. Totul sau nimic. Cineva mi-a spus astazi ca daca persoanele ca mine ar avea pe cineva drag alaturi ar da si camasa de pe ele pentru acea persoana. Da este adevarat. Pentru ca e vorba de a face fericita persoana iubita. Cam aia e tot ce conteaza. Banii, suferinta, umilinta, tristetea, toate sunt batute de iubire. Si inca cred in ziua in care iubirea adevarata o sa fie intre noi si lumea chiar o sa o caute si o sa si o gaseasca. Daca esti mic stai linistit exista o zi in care vei creste.

Daca esti suparat azi , maine zambeste. Poate e ziua speciala din viata ta. Exista o zi in care toate lucrurile se intampla si se adeveresc. Asta este ziua in care tu ca persoana incepi sa actionezi. Si acea zi o sa fie speciala. Nu de Luni sau de luna viitoare. De azi. Incepe sa actionezi si totul o sa fie bine. Toate se intampla cu un scop si nu putem controla ce si unde o sa se intample. Asa ca zambeste si ofera si celorlalti un zambet. Iar azi e ziua in care tu ai citit ceva din viata mea.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *