Gipsy Taxi si Magazinul Profi

By | October 2, 2013

Daca nu cu mult timp in urma Alin ne explica cum se comporta casierele magazinului Profi din tractorul.  Astazi tratez 2 probleme, ambele despre ignoranta. Prima este a autoritatilor iar cea secundara a managerului care conduce magazinul Profi din zona Gemenii.

taxi piratDaca esti brasovean si stai  sau frecventezi magazinul profi din zona gemenii este imposibil sa nu remarci “taxiurile” facute din dacii persoanelor de etnie roma sau mai nou chiar dubite transformate in adevarate “autobuze”.
Ei isi asteapta clientii care merg spre Budila si restul localitatilor din acceiasi zona. Cam 3 lei este o cursa daca nu s-a mai scumpit intre timp. Iar “pasagerii” intra in “mijloacele de transport in comun” pana la refuz. Din cate stiam eu treaba asta este ilegala. Si transportul de persoane fara licenta dar si transportul mai multor persoane  fata de numarul locurilor disponibile in masina sau peste categoria de permis detinuta.

Daca saptamana trecuta laudam filtrul politiei pentru combaterea consumului de alcool la volan astazi le dau idei. Sa isi propteasca un echipaj dupa podul de la Zizin si sa opreasca toate masinile ce fac astfel de lucru. Greu nu este sa iti dai seama. Dar oare de ce sa faca treaba asta ? mai bine pandim trecerile de pietoni.

2013-10-02 10.51.27Iar acum ignoranta reprezentatnului de magazin. In parcare dar si in magazin sunt anunturi care informeaza ca parcarea este destinata exclusiv clientilor Profi si stationarea maxima este de o ora, in caz contrar masina va fi blocata si pentru deblocare se va achita la casa o suma de 25 lei. De ce nu le fac nimic celor care stau toata ziua acolo si asteapta sa faca un ban. Sau celor care isi lasa masina la vanzare in parcarea lor.

2013-10-02 10.52.00

Ii amendezi azi, le dai amenda si maine  iar poimaine poate vin sa isi ridice masinile si sa nu le mai lase acolo. Si cu putina colaborare si din partea politiei romane am curata putin zona de asa zisii mici intreprinzatori. Dar stiu le este frica.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *