Gratis dar nu prea

By | April 20, 2012

Imi spunea un prieten zilele trecute, ca RDS-ul a lansat un nou serviciu de care putem beneficia GRATUIT.

Cum de la o oferta gasita pe internet si o plimbare la sediul gigantului lui Zoltán Teszári nu necesita prea mult efort, s-a dus frumos omul meu sa intrebe. Acolo insa  o surpriza cum nici la BAC-ul de anul trecut nu a fost. Dupa cum se vede in oferta de mai sus dudia a spus ca serviciul se va activa pe cartela SIM digi roprietatea clientului  insa a adaugat si un abonament lunar de 1.5 euro parca.

Param, pam, pam darcum vine asta ? Pana la urma este gratuit sau nu ?

Acum mai exista o posibilitate: Duduia sa se fi referit la Digi Net Mobil 2 Asociat Special  unde si pe site-ul oficial exista aceasta taxa. Dar cum in orice firma romaneasca stanga nu stie de dreapta, nici RDS-ul nu e mai presus.

 

UPDATE:

Azi am fost sa ma conving personal de oferta si treaba e cam asa:  In pliante si pe internet oferta nu este actualizata. Pana la data de 21 martie se putea activa gratuit serviciul si pe cartela digi mobil pe care o avea orice roman tot gratuit asociata la servicul de internet. Acum, pentru a putea beneficia de acest internet pe mobil tot GRATUIT, trebuie sa treceti la un plan tarifar mai mare (1.25 euro parca ) la cartela de telefonie mobila pe care se va activa internetul. Ma bucur ca am reusit sa dau peste cineva din companie care sa stie totusi cu ce se manaca.

Persoanl nu voi renunta la internetul mobil de la orange dintr-un singur motiv: Aria de acoperire.

Share This:

One thought on “Gratis dar nu prea

  1. Alin Mihai

    Trebuie sa mai ai si pile la RDS :). Toti cei care au abonamente Fiberlink/Cablelink (cele pe persoana fizica pana in 15E) beneficiaza GRATUIT de activarea internetului. Restul cu abonamente business vor plati cate 10 lei / luna.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *