Hai ca se poate

By | March 29, 2012

Deci, se poate si la noi.Dar sa va povestesc ce si cum. Aseara, intamplarea face, sa fie o mica pana de curent. Erau afectate numai vre-o 4 apartamente sau doar acolo erau persoanele acasa si s-au alarmat. Ca orice roman, au incercat vecinii mei sa puna alta siguranta dar nu au reusit sa rezolve nimic. Asa ca au sunat la dispeceratul electrica. Culmea in 10 minute era o echipa de interventie pe scara sa rezolve problema. Toate astea se intamplau pe la ora 9 seara sau cum zic intelectualii, pe la 21:00. Baietii au venit, au constatat si s-au pus pe reparat, moment in care toate babele infecte cu , care am ghinoinul sa locuiesc in bloc, au iesit pe scara sa intrebe ce se intampla ca ele sunt bolnave si nu au caldura si ca le trebuie curent. S-au amuzat si cei de la electrica iar in alte 20 min era totul “up and running” cum ar zice englezul. Multumiri baietilor de la electrica pentru promptitudinea de care au dat dovada si pentru faptul ca nu au fost sictiriti.

Deci ? Hai ca se poate si la noi in Romania.

Share This:

3 thoughts on “Hai ca se poate

 1. Alin Mihai

  S-a intamplat o data 🙂 Daca se repeta nu o sa mai vina asa de repede. Am avut o problema si s-a rezolvat dupa cateva ore bune cu zeci de telefoane si rugaminti ….

  Reply
  1. Razvan.S Post author

   Ceva de genul: “Va rog !!!!! Daca veniti sa reparati avaria va promit ca vom cunsuma dublu si ii oblig si pe vecini sa consume mai mult.”

   Acum serios , pe zona mea se misca repede. Intr-o noapte a intrat o tuta de a daramat un stalp si dimineata echipa era acolo si remedia…..

   In schimb, gropile de care ziceam ieri, tot acolo au ramas.

   Reply
 2. Vlad

  Cei de la electrica se mişcă destul de repede, mai au ei întârzieri (de 2 ore ) dar îşi fac treaba :).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *