Inceputul……..

By | March 8, 2012

Am inceput chiar pe 8 Marite 2012 si cum azi e o zi speciala pot spune ca am gasit deja un subiect interesant. Azi, logic si normal le uram  un sincer “La Multi Ani !!!” fiintelor care ne-au dat viata. E ok pana aici. Dar problema mea in momentul asta este cum le ureaza generatia actuala acest la multi ani. Facebook-ul  este plin de declaratii de dragoste si multumiri catre mame. Din punctul meu de vedere nu este normal. Unde sunt vremurile cand te duceai la mama cu o felicitare facuta de tine, un buchet de flori sau ceva simbolic.

Sincer nu cred sa aibe prea multe mame cont pe facebook sa vada cat de mult o iubeste fisu`/fisa`. Aceste bucurii se traiesc in familie si punct. NU trebuie sa dai share, like si sa strangi 1000 comentarii la asa ceva.

Aceasta este o zi speciala si asa trebuie sa ramana. Dar, cum asa sunt romanii, si se stie ca  ei noi reusim sa stricam tot, nu prea avem ce face. Si acum, imi mai trece cel putin o zi in care romanul e de cacat. Banuiti care e ?????? Hai sa va ajut. Cati sunt pe data de 1 decembrie patrioti convinsi si sunt atacati de orice lucru marunt negativ spus de tara asta in care traim numita Romania, iar a 2-a zi li se rupe si nu ii mai intereseaza nimic. Esti patriot esti in sufletul tau si nu e nevoie sa faci un banner pentru asta. Exact asa este si ziua de 8 martie.

Imi pare rau ca am inceput cu un asemenea articol, dar asta e ROMANIA.

P.S. La Multi Ani !!! tuturor domnisoarelor,doamnelor si cel mai important mamelor.

Share This:

2 thoughts on “Inceputul……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *