Incident RAT Brasov

By | February 18, 2014

Ieri scriam pe Facebook despre un mic incident petrecut la Regia Autonoma de Transport Brasov (vezi foto). Astazi am aflat si varianta oficiala.

 

ratbv

 

“Referitor la accidentul de ieri, 17 februarie 2014, va comunic faptul ca acesta este unul izolat, aparut din cauze care vor fi elucidate in perioada urmatoare. In privinta modului in care s-au petrecut lucrurile, va aduc respectuos la cunostinta urmatoarele: in jurul orei amintite de dumneavoastra, unui troleibuz care circula pe linia 8, in zona Gemenii, i-au sarit captatorii. In timp ce conducatorul auto incerca sa-i pozitioneze pe reteaua de tensiune, o parte a unui captator s-a desprins si a cazut jos, atingandu-l pe sofer. Cealalta parte a captatorului a intrat in balans si a atins unul din geamurile troleibuzului, spargandu-l. Conducatorul auto a suferit o foarte usoara leziune. Astazi, 18 februarie a.c., respectivul conducator auto s-a prezentat la serviciu, neaparand probleme de sanatate.

Conducerea RAT Brasov a dispus inceperea unei anchete interne cu privire la cauzele producerii acestui accident.”

Ne comunica purtatorul de cuvant al RAT Brasov, Silviu Stefan.

Lucrurile se misca si pe la noi. Trebuie doar sa vrem. #actionamsaudiscutam
Felicitari RAT Brasov.

Share This:

One thought on “Incident RAT Brasov

  1. Maria Raluca

    Am vazut ieri postarea, insa nici urma de vreo stire pe site-urile de stiri din brasov.Ma bucur ca ai postat despre asta.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *