Lansare Digi24 Brasov

By | December 16, 2012

ECHIPA DIGI24 (2)Maine la ora 19:00 veti putea urmarii primul jurnal de stiri Digi 24 Brasov. Luiza Costan prezintă primul jurnal de știri Digi24 Brașov, un jurnal în care esențială este informația corectă și concretă. “Sunt foarte bucuroasă că am ocazia să fac parte dintr-o echipa de profesioniști, chiar în orașul în care m-am născut și am crescut. Am lucrat mai bine de 4 ani în București pentru că am avut impresia că doar acolo se poate face presă la cel mai înalt nivel. Văzând însă ce se întâmplă la Digi24, investițiile făcute, membrii echipei, tehnologia modernă, nu am nici un dubiu că, deși va fi o statie regională, Digi24 Brașov se va ridica la cele mai înalte standarde. Am întâlnit aici, în echipa mea de acasă, oameni cu o experiență bogată în presă, oameni care știu despre ce vorbesc și cum să-și păstreze imparțialitatea. Am mare încredere în acest proiect, am convingerea că vom aduce un mare plus în presa regională”, spune Luiza.

La Digi24 Brasov ziua va avea 4 jurnale. Incepand cu ora 13:00 urmand altul la 16:30, apoi la 18:30 si ultimul, inregistrat, la ora 21:00.

Pe langa jurnale vom avea parte si de emisiuni , dintre care amintim: „Vocile  Braşovului” ce se va difuza zilnic de luni pan vineri de la ora 19:00, “Recrutat în Braşov” , emisunie dedicata pietei muncii , ce poate fii urmarita de luni pana vineri de la ora 16:00. Pentru ca miscarea este sanatoasa , Adrian Susanu ne va prezenta in fiecare luni de la ora 20:00 emisunea intitulata: “Divizia locală“.

O alta emisiune ce se va difuza pe Digi24 Brasov si care vrea sa ne arate ca orasul nostru, Brasovul, are mai mult de aratat decat ne imaginam este  “Turisti acasă” prezentata de Madalina Zamfir in fiecare marti de la ora 20:00.

Un lucru de laudat din punctul meu de vedere este faptul ca nu vom avea publicitate.  Posturile Digi24 fiind sustinute de catre compania RDS RCS integral. E un lucru bun, zic eu. Totusi pentru ca raman spatii de emisie care trebuie acoperite, echipa Digi24 ofera asa numitele “pastile” de informatii. Fie ca te intereseaza un eveniment din oras sau pur si simplu afli o noutate, pe intreg parcursul zilei intre programele obisnuite vei putea urmari o “pastila” de informatie.

 

 

Share This:

One thought on “Lansare Digi24 Brasov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *