Mi s-a dus cu anii.

By | May 23, 2014

Tineretea. Si nu-mi pare rau dupa ea. Pentru ca am avut cu cine s-o traiesc cum trebuie. Si sprituri, si fete, si aventuri misto, distractii si toate cele. Si nu le-as mai putea face. N-as mai fi in stare sa merg acum in timpul saptamanii in bar cu Dani, sa bem o sticla de coniac ca feciorii dupa care, la 3 noaptea, sa-mi sun sotia si sa mergem impreuna la Dani in chimnita sa scoatem un PET de vin pe care sa-l “mancam” cu biscuiti. Desi la vremea respectiva a fost frumos si a meritat oboseala si ficatul umflat. Si nici nu ne-a pasat ca a doua zi trebuia sa fim apti, pe baricade.

Inca una pe care n-as mai face-o. Ma suna un bun prieten:

– Ba, vin 3 fete in Sinaia…una din ele e gagica-mea, celelalte 2 sunt libere, te bagi?

– Ba, is bune?

– Bune!

– Ma bag amice!

…si-l sun pe Dani, ca no, alea 3, noi trebuia sa fim tot 3. Si-am ajuns la Sinaia sa le asteptam. Si le-am vazut. Cum sa va explic….mai bine il las pe Dani: “Ba, alea doua au gleznele de dimensiunea rotilor mele de la Ford!”.

Principial, nu judec omul dupa infatisare, aspect fizic, haine…dar nu am avut cum. Singura mai reusita era chiar gagica-sa lu` asta al nostru. Asa ca eu cu Dani am incercat sa ne imbatam, pe principiul “Nu-s femeile urate…bautura e putina”. N-a mers. Si stateam la 3 noaptea in living-roomul fetelor, la vila, si ne uitam amandoi la un documentar pe Discovery, ceva cu imperecherea la maimute. Si alea saracele, nu maimutele, fetele,  aproape ca trageau de noi. N-am cedat, am fost demn pana la capat. Am plecat de la Sinaia la 7 dimineata, cu o sticla de vin dupa noi, semi-beti, injurandu-l pe al 3-lea ca ne-a fentat cu “bunele” lui. Si sticla am baut-o pe drum, atenti la masinile care veneau din sens opus sa nu ne vada vreun prieten ca ne luam “jocul” de dimineata. Dupa care am mers la serviciu.

N-as mai putea. Dar sa vedem ce-o sa fie anul asta cu cortul. 😀

Share This:

One thought on “Mi s-a dus cu anii.

 1. Daniel Victor

  O sa fie minunat!
  -ne vom imbata
  – voi reinventa scanteia
  – ne vom uita dimineata pe unde calcam ca nu cumva sa tapalagim produsele regurgitate de careva
  – toata dimineata o sa ne chinuim sa facem o laturica dupa care vom pleca in “survival” to find the right spot
  -cand vom fi satui de bazaitul mustilor si al taunilor si cand o hi arsita mai mare o sa vrem sa frigem fleicili
  -inevitabil va fi bine
  -o sa bagam in noi ca-n spitalul de nebuni
  -vom avea discutii la nivel inalt cu vacaru si cu paduraru
  -paduraru, care se numeste Munteanu, o sa vomite iar soricu intreg pentru motive d’alea puerile… “e tare ba! da ceva repede sa sting”
  -mai sunt cateva dar trubui sa curat afetu ca iar ma luati la ranga ca am intarzaiat

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *