Politia Rutiera Brasov

By | September 25, 2013

Ei bine astazi vreau sa felicit Politia Rutiera Brasov. Si am sa va povestesc si de ce. Nu cu mult timp in urma, intr-o noapte (23 si ceva) am fost nevoit sa fac un drum de urgenta pana la Onesti. Am incarcat masina cu cele necesare, mi-am luat un prieten cu mine si am plecat. Am plecat cu tricoul de pe mine si actele masinii. nu stiu cum am facut,insa, nu am iesit in bulevardul principal si am mers prin cartier pana sa ajung la drumul spre Onesti.  Si mare mi-a fost surpriza cand un domn politist ma opreste in locul unde este punctul pe poza.

parcat ca un bou

Trei echipaje de politie opreau fiecare masina care voia sa treaca prin intersectia cu pricina. Si va spun ca patru masini am vazut oprite cat am stat eu 2 minute. Un domn politist destul de tanar vine la mine cu telefonul in mana si se prezinta frumos apoi imi spune ca este o actiune de combatere a consumului de alcool la volan si imi cere actele. La ce graba aveam i-am dat doar talonul si asigurarea. Insa el foarte rabdator mi-a cerut si permisul si cartea de identitate. S-a uitat cateva clipe peste ele si mi le-a inapoiat.

Fiind o actiune de combatere a consumului de alcool la volan ma asteptam sa imi vars aerul din plamani in ceva dispozitiv cu beculete si display. Da de unde. S-a aplecat spre mine si m-a rugat sa suflu spre el, apoi mi-a urat drum bun. Eu am ramas putin socat si am mers sa-mi rezolv problemele.

E comic-tragica situatia asta pentru ca dovedeste lipsa echipamentelor, dar totusi vreau sa felicit Politia Rutiera brasov pentru aceasta initiativa si chiar  pentru locatia aleasa. Se pare ca mai fac si ei lucruri utile. Insa cate un echipaj ar trebui sa opreasca si pe cei mai “inteligenti” care merg cu proiectoarele ziua/noaptea pornite sau pe soferitele (caci mai mult soferite am vazut) care circula nopatea prin oras fara lumini aprinse. De ce sa aprindem noi farurile ? Lasa ca avem lumina de la stalpi publici si ne ajung.

Dar tanarul politist pe care l-am intalnit a fost foarte profesionist. Si vreau sa felicit inca odata aceasta actiune a Politiei. Vorbeste frumos cu agentul si vei ramane uimit ca si el te va trata cu respect. Te crezi “smecher” ? iti meriti soarta.

Drumuri bune va doresc !

 

 

 

Share This:

2 thoughts on “Politia Rutiera Brasov

  1. andrei

    Si era sa fac actiunea mai complicata cu un comentariu:))) ” exact cand bei te opreste, ba frate”, la care politistul, ce ati spus ?:)))))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *