Premii Staropramen la Brasov

By | July 19, 2012

Pe cat de buna este berea  Staropramen pe atat de prost este realizata procedura de ridicare a premilor. Intamplarea face sa beau destul de des acesta bere. Iar cum norocul meu tinde spre ZERO, am reusit sa castig un pahar Staropramen dar nu il pot ridica sau mai bine zis nu am de unde.

Dar sa incepem cu toata procedura. Pentru a afla de unde poti ridica premile trebuie sa suni la Bucuresti. Dupa ce se convinge duduia ca ai peste 18 ani si ii mai dai ceva date iti da adresele din orasul tau de unde poti ridica premile.

Iata ce adrese am primit eu:

str oituz nr 10 reggio di florio
piata dacia – rost com

 

Magazinul “Reggio di Florio” care este situat pe strada Tudor Vladimirescu nicidecum pe Str. Oituz  Nr.10 unde se afla o casa.

Sa zicem ca adresa nu conteaza prea mult , macar au stiut sa imi zica zona…… Dar vanzatoarele de la ambele ambele magazine au fost putin mirate cand le-am intrebat de premii si au spus ca magazinele lor nu participa la campania Staropramen. In conzluzie Bergenbier S.A.  SUGE LA VIATA. Daca pentru un amarat de pahar sau tricou e asa complicat nu vreau sa imi imaginez pentru o exvursie….

Share This:

2 thoughts on “Premii Staropramen la Brasov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *