Prima bere, prima tarie, primul fum

By | December 7, 2012

Ieri fiind ziua de nume a unui bun prieten am fos undeva aproape de casa sa bem o bere ca baietii. Ei bine cum banuiesc ca stiti, mai era lume pe acolo. Printre care 3 pustani care au comandat  prima data in viata lor bere. Dupa prima bere au mers la o masa altaturata si au cerut o tigara. A fost cam prima lor tentativa si mi-am dat seama de asta dupa figura pe care au avut-o cand au tras primul fum. Apoi, liderul gastii a fost si a cumparat rom (cel putin dupa culoare) si erau foarte mandri de acest lucru. Acum dupa ce si-au facut curaj au mai luat ceva tarie si au mai cerut tigari la celelalte mese.

Unde vreau sa ajung cu articolul asta. Ei bine la cercul de prieteni. Pentru ca printre ei era unul care nu voria nici tarie, nici tigari. Dar ceilati 2 l-au convins s-o faca si pe asta. Si asa dupa mai multe sticle de bere si pahare cu tarie au parasit baietii nostrii barul. Nu stiu ce varsta aveau dar cert este ca au experimentat.

Cel mai “treaz” dintre cei trei a fost cel care initial a refuzat. Revenind la cercul de prieteni. Acestia te pot ajuta sa inveti ceva bun sau ceva rau. Acum  copilul cu pricina poate continua pe calea asta, sau poate realiza ca nu asta isi doreste de la viata. E decizia lui. Oricum in viata  venea momentul acela in care curiozitatea il impingea sa faca si aceste lucruri. Nu trebuie sa le incerci pe toate si mai ales pentru ca le fac  altii nu inseamna ca e misto , la moda si ca trebuie sa faci si tu.

Asa ca fiti atenti in ce grupuri umblati si mai ales ce se intampla acolo. Invatati mereu doar lucrurile bune din jurul vostru. Iar pentru ca ziceam printr-un articol ca imi place sa fiu diferit si sa ajut lumea cum pot eu mai mult.  Azi va recomant un articol care pe mine m-a miscat si mi-am dat seama ca nu sunt singur. Ajuta un strain via sebastianbargau.ro

Share This:

2 thoughts on “Prima bere, prima tarie, primul fum

  1. andrei

    Din ce in ce mai repede se apuca de fumat ,de baut si de alte vicii ! Cunosc persoane care la 16 ani se ascundeau pe la scari de bloc, ca sa mai “baxeze un pai” asa ca nu e de mirare ce ai vazut tu in baru acela:P. Vina este si a conducerii .nu trebuia sa le permita sa intre si mai ales sa la distribuie acool, si nici persoanele care erau prezente in locatie sa le ofere tigari. Pentru ca ,pun pariu, daca erau copii lor ,le dadeau una peste cap:) . Dar ce nu e al tau, nu e important:(

    Reply
  2. Boboc Vlad

    Bai is de acord cu Andrei, dar ce ma frustreaza cel mai mult e ca asta a uitat sa va zica cea mai amuzanta parte a actiunii.. La un moment dat oamenii erau atat de rupti incat trageau din tigara.. aceasta nefiind aprinsa… si nu intelegeau de ce nu iese fum.. :))) si cand noi strigam de la masa alaturata “prietene vezi ca fumezi la rece” ei se uitau la noi ca la felul 13 :))) Bagi ca antreprenorul grupului era primul care s-a imbatat :)))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *