Recomandare router

By | October 1, 2014

Daca as sta sa ma uit pe contractul de la RDS as putea sa va spun de cati ani am o conexiune decenta la internet.  Initial am plecat cu o singura unitate PC si nu am avut nevoie de un router cu atat de mai mult de unul WIFI. Insa timpul a trecut si au fost perioade in care numai intr-o camera aveam 3 unitati desktop. Apoi telefonul. Dupa imi doream un router care sa fie suficient de puternic incat sa am net si le vecinul de la 3 pentru cand mai merg la el.

Primul router a fost o tentativa de router mai mult. Isi facea treaba dar nu era ce aveam eu nevoie. Am incercat destule firme insa am fost cel mai multumit de cele D-link. Am lucrat si cu Cisco insa…. nu suntem multinationala sa avem nevoie de v-lan-uri diferite pentru fiecare camera. Am avut si switch de 24 porturi de 1 Gbps. Au fost perioade in care mergeam cu cablul dintr-o camera in alata..

Pana acum am fost cel mai multumit de aceasta jucarie pe care o recomand cu drag. Iar daca e sa-mi doresc ca mosul sa imi aduca ceva frumos anul acesta, este jucaria asta. Ce zici mosule ? Am fost cuminte ?

P.S. Nu am de ce sa va plictisesc cu date tehnice. Jucaria de care am fost cel mai multumit avea semnal puternic, viteza mare si leduri albastre. Nu stiu daca e un criteriu de cumparare insa pentru mine a fost un plus.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *