Reorganizarea Teritoriala

By | January 19, 2013

Pentru ca la ultimul articol despre unguri am fost apostrofat, azi incerc sa vorbesc mai frumos despre ciorile   concetatenii nostri de etnie maghiara, care nu au mai ajuns la putere. (Nici nu va dati seama cat de rau imi pare, 2 nopti nu am putut sa dorm din acest motiv)

Nu ma intereseaza prea mult despre reorganizarea teritoriala de care se tot vorbeste. Ce ma face sa scriu articolul asta este un pulica (pardon) deputat, care a spus din gurita lui ca, cetatenii din “Tinutul Secuiesc”nu vor lua pamantul in spate sa fuga cu el in Ungaria. (Eu le recomand sa plece in recunoastere. Poate se “ratacesc” pe alte meleaguri.)

Ei da, aici sunt pe acceiasi lungime de unda cu el. Insa asta e cel mai neinsemnat lucru. Pe mine ma deranjeaza faptul ca , pentru cei care locuiesc acolo (maghiari), toata actiunea asta va fi interpretata ca o victorie. Asta e si motivul pentru care nu suport oamenii de acolo. Nu mi se pare normal ca elevii sa invete istoria in limba maghiara. (Acesta este primul articol gasit pe google. Si asta asa, in 20 secunde.)

Si nu, nu ma indignez nicdecum cand aud un neamt,spaniol,francez sau rus ca vorbeste in limba sa pe strada, in autobuz sau in orice alta parte. De ce ? Pentru ca acele persoane sunt in vacanta si pleaca.

Sper sa nu treaca acest proiect de lege, iar alesii nostri sa faca front comun impotriva celor de la UDMR.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *