Romania 2.0 sau nu

By | November 16, 2015

Vom ajunge si noi ca in unele tari mai civilizate fix nu. Vali incearca sa va invete de bine, va povesteste situatii din viata reala in care un om normal stie sa se descurce. Asta daca nu e lipsit de logica si creier.

Sa purcedem zic. Merg ca tot omul la finante. O batranica vine spre mine si ma intreaba ce si cum ca are ceva de platit. Ma duc la tonomatul de bonuri si vad ca mai nou apare si numarul de persoane din fata la ghiseul la care trebuie sa mergi. Vad ca la ghiseul 4 nu e nicio persoana. Iau bonul, il dau doamnei si imi vad de treaba. Batranica in continuare dezorientata. Vad ca i se striga numarul si ea era tot dezorientata, asa ca ma duc sa o indrum spre ghiseu.

Numai ca acolo era un domn care deja isi vedea de treaba. L-am intrebat daca are bon si a zis ca da. L-am mai intrebat odata si mi-a zis ca i l-a dat deja doamnei. In momentul ala i-am spus sa caste ochii inainte. Atunci am devenit brusc nesimtit. Cum imi permit eu sa ii vorbesc asa?! Am avut noroc ca doamna de la ghiseu l-a dat la o parte pentru ca nu avea bonul corespunzator. Esti un cretin in momentul in care nu poti sa te uiti daca ai bonul de ordine corespunzator.

In alta ordine de idei. Nu cred ca romanul va evolua prea curand. S-a facut 15 si va invit sa va duceti la un bancomat de ING sa depuneti ceva in cont. Spun de ING pentru ca la restul bancilor depui la ghiseu si problema mea e la ING.

Numa priviti poza de mai jos.

IMG_4045

Ce plata cu, cardul, ce direct debit, ce plati online.

 

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *