“Romania are nevoie de un reset”

By | June 2, 2014

DSC_7954

România are nevoie de un reset. Are nevoie de pornit de foarte foarte jos, de la “mergi pe partea dreaptă a străzii” până la “pe tine nu te deranjează muzica ta dată tare, dar oare ești singur în bloc”. Pentru că suntem triști rău la capitolul ăsta.

 

Scrie Zoso un articol in care spune ca suntem tristi. Cam asa si e. Cel putin tineretul din ziua de astazi este trist. Lipseste initiativa, dorinta de viata, respectul, demnitatea, logica si gandirea. Tocmai din acest motiv am hotarat sa dam un reset. Sau mai bine zis un restart. Luam ce avem si construim peste. ” Initiativa Tinerilor Pentru Modernizarea Romaniei “, Filiala Brasov, chiar asta isi propune. Sa ii faca pe tineri sa se implice activ in viata sociala si acel reset de care are nevoie Romania sa plece de la ei.

Astazi (02.06.2014) s-a infintat Filiala Brasov a ITMR. Am actionat si pana acum insa din acest moment suntem cu forme legale.  O parte dintre proiectele noastre  sunt:

Dupa o perioada in spatele cortinei am iesit si in fata. Si va spun sincer ca este un sentiment placut. Primesc foarte des intreabarea: “Tie ce iti iese ?”  Ei bine sentimentul de multumire personala si faptul ca am reusit sa fac pe cineva sa isi puna anumite intrebari. Totul este simplu. La un moment nu neg ca pot traii din treaba asta.

Haideti sa dam un “reset” Romaniei impreuna, sa ne implicam activ si sa ajutam tineretul si nu numai sa isi gaseasca locul.

#actionamsaudiscutam

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *