Smartphon-uri de la RDS

By | March 24, 2012

Intamplarea face, ca zilele trecute sa prind in mana un ziar ceva mai vechi. Si cand zic vechi ma refer la o saptamana. Si m-am cam mirat cand am vazut ca RDS-ul nostru care ne ofera net`de calitate zic eu vrea sa introduca in oferta smartphon-uri si sunt in discutii cu Samsung , Nokia si Huawei.

 

Clienţii vor putea achiziţiona acest telefoane şi în rate, se pare. În acest moment RCS & RDS este singurul operator care nu oferă o varietate prea mare de telefoane şi nu are oferte cu preţuri mai mici pentru clienţii care isi fac abonamente. În plus, în casieriile companiei nu există vreun telefon mobil expus şi nici măcar o vitrină. Ei bine, se va schimba şi acest aspect, deci mă aştept la lucruri interesante în perioada următoare de la RCS & RDS. Imaginaţi-vă o combinaţie dintre tarifele bune de la RCS & RDS şi preţuri accesibile la smartphone-uri, care ar pune presiune pe rivalii de la Cosmote, Orange şi Vodafone.”

Sa ne asteptam la preturi bune cu abonamente mici si multe minute, de nu le poti vorbi si internet nelimitat ? Oricum singura lor problema ar ramane infrastructura. Dar cum si la inceput se foloseau de infrastructura de la Romtelecom si noi ne conectam  cu o cartela pe care aveam 50 ore dar mai plateam si la romtelecom impulsurile si asa facea ca ne conectam dupa ora 10 ca atunci era mai ieftin. Poate si acum vor face accelasi lucru sau poate isi vor dezvolta propria infrastructura. Un lucru este cert: Putina concurenta nu strica. Acum ramane de vazut dar mai mult de auzit.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *