Seara de Carte Brasov

By | January 10, 2013

Vă povesteam cu ceva vreme in urmă despre un eveniment intitulat: “Seara de Carte“. Ei bine, azi se desfasoară cea de a doua editie. Tema aleasă este “EU”. Personal sper la un numar mai mare de participanţi. Si pentru că la ultima sedinţă mi-a placut enorm, as vrea să mai spun câteva vorbe.

Dar să vă explic de ce am rămas placut impresionat despre acest veniment. Nu mă pot decide la un prim motiv, insă faptul că un grup de oameni te ascultă atent, fară sa te judece,  se afla in top. Energie ! Da, ati citit bine. Au trecut două ore fară sa le simt si am plecat de acolo cu o stare generală foarte bună si cel mai important, mult mai vesel.

Un alt motiv bun este acela că poti afla lucruri noi despre persoane cunoscute. Aici vorbesc despre Andrei, pe care il cunosteam de ceva timp dar am ramas placut impresionat cand am descoperit latura lui sensibilă.

Fiecare dintre noi face lucruri bune in fiecare zi, insa ne e frică să recunoastem. De ce ? Pentru că intr-o societate unde totul este bazat pe avere si la televizor sunt promovate numai ……. (vă las pe voi să completati aici ), iti este rusine sa recunosti ca ai facut ceva corect. Nu contează cât de mic e ajutorul, conteaza că l-ai facut. Nu contează ce cred altii, important e sa faci ce simti tu că e bine si corect. Nu trebuie să te gandesti numai la tine. Incercati sa ajutati pe altii si abia după pe voi.

Ce lagatură au lucrurile spuse anterior cu Seara de Carte ? Ei bine au. La astfel de evenimente poti  sa realizezi anumtie lucruri si te poti schimba. Astfel de evenimente iti  arată că nu esti singur si că mai sunt oamnei ca tine.

Asa că nu mai staţi, veniţi la intâlnirea cu prietenii cărtilor!
Seara de Carte Brașov si Editura Herald vă asteaptă cu drag!

Share This:

One thought on “Seara de Carte Brasov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *