Seara de Carte Brasov

By | October 12, 2012

Seara de Carte Brasov, incearca sa adune sub egida ei, toti brasovenii care iubesc cartile si cititul, insa ea face mai mult decat atat. Prin intalniri, 2 pe luna, vom schimba informatii, impresii si idei despre cartile citite, intre noi cei care facem parte din aceasta mica counitate.
Doar ca Seara de Carte Brasov, vrea sa aiba o directie cumva spirituala, sa se axeseze pe carti care imbogatesc spiritul ca si manifestare a acestuia. Vrea sa daruiasca si sa primeasca !
Seara de Carte Brasov este un prilej pentru conversatii utile si placute si un pretext sa cunoasteti oameni, preocupati de cunoastere si dezvoltare. Totodata se vor organiza concursuri si se va incuraja interactiunea participantilor.
Ne intalnim intr-un spatiu al regasirii de sine, de unde ne putem lua resurse pentru a creste si evolua, intr-un loc unde ne putem manifesta intentiile noastre cele mai curate, printre care si cel de a ne gasi scopul in viata.
Locul de intalnire va fi pentru inceput in sala Bibliotecii Judetene Brasov ”Mansarda”

 

Obiectiv:

Lectura este o calatorie interioara, este muzica gandurilor scrise. Aceste întalniri au ca scop ieșirea din cotidian, dezvoltarea pe plan spiritual si personal a participantilor si promovarea literaturii de specialitate

Ne-am bucura sa aduci cu tine o carte preferata in care ai gasit sprijin si inspirație pentru a discuta pe tema intalnirii. Poate un fragment, citat, poate cateva pagini de împărtășit, orice este relevant pentru subiectul întâlnirii.

Grup FB unde putem tine legatura mai usor si putem vorbi despre carti, printre altele si printre randuri, cu grija, intentie, atentie.

https://www.facebook.com/SearaDeCarteBraov?ref=hl

Contact: cicerobsc@gmail.com  sau  0741483865

Va invit si va astept, cu drag! Seara de Carte Brasov

Share This:

One thought on “Seara de Carte Brasov

  1. Seara de Carte Brasov

    Multumimi frumos Seniore! Te asteptam si va asteptam cu drag la toate intalnirile noastre!

    Seara de Carte Brasov

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *