Soc: Romania se pregateste de Razboi

By | March 18, 2014

Ministrul Apararii Nationale , impreuna cu STS-ul , SRI-ul si Traian Basescu,Presedintele Romaniei, au decis ca situatia cu Rusia ar putea degenera si cel mai bine este ca Romania sa se pregateasca de razboi, urmand a fii luate actiunile necesare.

Sursele marchizului au intrat in posesia listei cu actiuni si o pun la dispozitia publicului.

1. Cele 10 miguri pe care le detine armata romana nu vor face zboruri de pregatire sau antrenament pentru ca exista riscul sa se transforme in plug.

2. Cele 10 miguri nu vor avea armament ci vor fi folosite cu piloti camicaze

3.Armamentul ramas de la punctul 2 va fi folosit de soldatii romani ca moneda de schimb.

4.Vasluenii nu vor opune rezistenta la inaintarea rusilor. Se aude ca vin cu bautura si babe. Raiul pe pamant.

5.Din loc in loc se vor arunca capete de cal si copite pentru a ii speria pe rusi.

6. Romanii din judetele Harghita,Covasna si Targu Mures isi vor schimba cetatenia pentru ca este cunoscut faptul ca ungurii sunt al dracului si nu mor.

7. Majoritatea parlamentarilor au reusit sa isi rezerve un bilet de avion spre o insula frumoasa si ii indeamna si pe romani sa faca acelasi lucru.

8. Toti tiganii vor fi transferati in zona granitelor, sperand ca aceasta metoda sa ii lase pe rusi numai cu casetofonul si un petec de maieu.

9. Tancurile vor fi plasate la obiectivele prioritare astfel incat vor fi protejate urmatoarele puncte de interes national: shaorma de la Dristor, covrigii luivGigi si centrul vechi al Capitalei.

10. Pentru a rezista mai mult de 2 zile Capitala va fi mutata la Timisoara sau chiar la Budapesta in cazuri extreme.

11. Oficialitatile recomanda: “Invata rusa in 10 zile. Curs interactiv”. Se va distribui gratuit in posta incepand de maine.

12. Pentru ca s-au dovedit utile in trecut se vor imparti tuturor persoanelor cu varsta intre 14 si 55 ani cate o maciuca , o furca si un topor pliabil.

 

Acestea sunt masurile principale. Pe masura ce vom afla alte noutati va vom anunta. Ваше здоровье !

(a se trata ca atare acest articol)

Share This:

One thought on “Soc: Romania se pregateste de Razboi

  1. Nae

    Razi tu razi…dar gandeste-te. Cel mai bine pentru Romania ar fi daca Ardealul ar fi luat de unguri si restul de rusi. Si mai bine ar fi daca ar face putina epurare, gen: Esti roman? Da! POC!/De-acum esti ungur. Iar in cazul rusilor, exact cum facea tatucu` Stalin: in fiecare zi, pe un stadion, un politician corupt era impuscat in public. Poate asa iesim din cacatul in care ne balacarim. Nu de alta, dar ca natie suntem extrem de lasi si delasatori.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *