Social Media – First Response

By | August 27, 2014

Se petrec si  lucruri frumoase in Social Media.  Ca un respectabil bautor de suc ce sunt, nu exista zi sa nu am un pet  langa birou. Rar schimb produsul, asadar vad ce promotii si campanii au. Si asa am castigat un six-pack de doze Pepsi.

Am vazut ca am castigat si am lasat dobul pe birou. O saptamna cred sa fi stat acolo. Apoi l-am mutat in masina. Intr-o duminica mi-am facut curaj si am intrat aici sa vad de unde trebuie sa ridic premiul. Am mers la 2 locatii situate pe Calea Bucuresti insa posibil sa fi fost eu prea chior si sa nu fi vazut magazinele. Am renuntat si m-am dus acasa.

Zilele trecute am zis sa incerc sa le dau un mesaj pe facebook. Zis si facut. Raspunusl a fost foarte rapid.

Razvan, lasa-ne numarul tau de telefon si te sunam noi! Zi faina!

Iar a 2-a zi m-au sunat sa imi spuna unde este centrul de premiere.(Unul dintre ele este la magazinul Amigo de la Gemenii) No, ziceti voi daca Social Media nu este buna. Faptul ca au raspuns rapid si au rezolvat o situatie este un fact normala. Insa lumea trebuie incurajata sa aibe incredere sa foloseasca facebookul si la altceva in afara de postat poze din vacanta si mancarea de dimineata/seara. Felicitari Pepsi Romania !

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *