Nu stiu…

By | November 12, 2014

Cred ca suntem masochisti. Si sadici. Sau si una si alta. De ce naiba l-am indurat pe Iliescu atata vreme? Scolit la Moskva, lingau de mare clasa al bucilor ceausiste, dar totusi presedinte al Romaniei DEMOCRATE. Cu majuscule si gaura in steag. Ne-a tinut pe loc ca natie, ticalosul. Unii dintre urmatorii au fost niste ilustri necunoscuti, nulitati. Cine isi mai aduce aminte de Emil Constantinescu?
Cum dracu` sa ai 16 sau cati erau, candidati la presedentie? Chiar orice dobitoc poate face asta? Listele de sustinatori nu sunt verificate in vreun fel? Nimeni nu vede ca procentul infim obtinut de distrusii astia e cu mult mai mic decat procentul de semnaturi adunate pentru candidatura? S-au razgandit atat de repede?
Cum sa vrei sa votezi sau sa sustii un om care e plagiator dovedit? Unul care e doar motul de pe rahat, baza fiind tatucul Iliescovici si unchiul Nastase? Si pentru ce? Ca sa fure si ce-a mai ramas de furat? Chiar, mai e ceva de furat?
Cum sa sustii un candidat care nu stie sa vorbeasca? Sa poarte un dialog, fie el si plin de invective si acuze? Un fel de limbaj a la Ciorbea, asea…..rar, domol si aproape deloc. Frate, consilierii lui Iohannis ar trebui batuti cu sacul de nisip, sa nu lase urme.
Toti, dar ABSOLUT TOTI sunt fecioare virgine, nu stiu, nu au trecut pe-acolo, habar n-au de coruptie, li se face rau doar la gandul ca li s-ar oferi mita. Dar ABSOLUT TOTI vor profita la maxim de ceea ce le oferim pe tava cand ii votam si ajung la ciolan. Pentru ca sunt romani. Si politicieni. Adica hotie si smecherie la patrat.
Asa sa-i ajute Dumnezeu.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *