Toastmasters Brasov

By | December 2, 2014

Cu bucurie va anunt ca, dupa trei sedinte demonstrative ale membrilor Toastmasters Brasov, a venit momentul sa aiba loc prima sedinta Toastmasters Transilvania. Voi avea onoarea de a fi moderatorul intalnirii noastre de joi 4 decembrie 2014, cu incepere de la ora 18:30, in locatia bine cunoscuta Open Heart Tea Lounge (Str. Michael Weiss nr. 18 | http://openheart.ro/ )

Pentru ca se apropie Sf. Nicolae, si multi sunteti preocupati de cadouri pentru cei dragi, vreau sa va luati un timp liber, si sa va faceti voua un cadou: sa va stabiliti
prioritatile profesionale pentru anul care vine si sa cunoasteti oameni care v-ar putea ajuta in consolidarea drumului ales.

Tema pentru intalnirea noastra este: De la idee la bani. Inspiratia pentru aceasta tema vine din doua locuri: cartea lui Napoleon Hill – De la idee la bani si cautarea
raspunsului la intrebarea: Ce inseamna sa fii propriul tau sef? Trecerea de la angajat la lucrul pe cont propriu si antreprenoriat.

Prin participarea la aceasta intalnire veti avea ocazia sa aflati despre si sa va familiarizati cu structura Toastmasters, sa vorbiti in fata celor prezenti timp de
minimum 2 minute si sa fiti premiati pentru activitatea voastra. Veti gasi un mediu propice pentru a invata cum sa va exprimati corect si eficient si cum prin efortul depus puteti deveni lideri.

Obiectivele pe care mi le-am propus pentru intalnirea de joi sunt axate pe informarea despre practica Toastmasters, pe a da posibilitatea a 25 de oameni sa vorbeasca in prezenta participantilor timp de minimum 2 minute intr-un interval de o ora si 30 minute de la orele 18:30 la 20 urmarind desfasuratorul agendei intalnirii si pe premierea vorbitorilor in functie de activitatea desfasurata. Deasemenea la final voi avea nevoie de parerile si sugestiile voastre legate de desfasurarea intalnirii.

Pentru ca trecerea de la o idee la bani implica si un transfer de imagine, de multe ori cartea de vizita este legatura noastra cu lumea din jur. Va rog sa aduceti cartile voastre de vizita, sa le expunem la panou. O sa fie premiata cea mai buna carte de vizita pe care voi o veti alegeti prin actiunea “O carte pentru o carte de vizita”.

Inchei prin a va spune ca va astept la intalnirea Toastmasters Transilvania, joi 4 Decembrie 2014 cu incepere la ora 18:30 in locatia Open Heart Tea Lounge (Str. Michael Weiss nr. 18 | http://openheart.ro/ ), cu tema “De la idee la bani”, ce va avea o durata de 1:30 ore si la care voi puteti participa activ.

“Ceea ce contează nu este ceea ce vei face, ci ceea ce faci chiar acum.” – Napoleon Hill

brasov_toastmasters_club_90th_years-aniversary

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *