Voi sunteti fericiti ?

By | March 17, 2014

Nu stiu daca am inceput cel mai bine cu intrebarea in titlu, insa incep sa vorbesc despre mine apoi prin comentarii puteti sa imi spuneti si situatia voastra.

Sa incep sa raspund primul la intrebare este foarte simplu. DA ! Sunt fericit. De ce ? Simplu. Sunt fericit pentru ca pot sa ma uit la nori si pe cer fara sa ma gandesc la nimic. Sunt fericit pentru ca ma trezesc dimineata si zambesc. Sunt fericit pentru ca starea de fericire mi-o creez singur. Sunt fericit pentru ca am invatat sa atitudinea potrivita aproape in orice situatie. Sunt fericit pentru ca seara dupa o zi grea ma pot bucura si inteleg rolul unui pahar de vin ce aduce cu el creativitate si originalitate. Sunt fericit pentru ca am persoane speciale in jurul meu. Sunt fericit pentru ca eu imi creez starea de fericire si nu astept sa cada din cer. Sunt fericit pentru ca stiu ca am puterea sa aduc un zmabet pe fata unui strain. Sunt fericit pentru toate aste si pentru multe altele.

Voi ?

Share This:

2 thoughts on “Voi sunteti fericiti ?

  1. Nae

    Prietene Razvan, fericirea este un tot. Cel putin din punctul meu de vedere. Si ca sa ma intelegi…poti fi fericit in familie, dar sa ai un loc de munca ampulea. Poti avea un loc de munca platit corespunzator dar sa ai o viata de familie de tot rahatul. Poti sa ai ambele dar in acelasi timp sa-mi chinui mintea zi si noapte cum sa faci sa le intretii si sa avansezi din punct de vedere social iar asta sa te impiedice sa privesti cerul :). Toti avem prieteni, toti avem familii. Din punctul meu de vedere nu cred sa existe un om fericit. Asta ar insemna o limitare, o plafonare a vietii si a intentiilor.

    Reply
  2. Alis

    Fericire inseamna ca toate lucrurile care ti se intampla la momentul actual sa mearga asa cum ti-ai dori, sa te multumeasca, sa-ti satisfaca nevoile si ceva in plus. Ptr toate astea ai nevoie de multa lupta, multa munca. Asa cum a spus cineva in videoclip, consta in educatie, in capacitatea omului de a se bucura. Din pacate, nu toti suntem capabili, dar merita sa incercam!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *