Webstock 2012

By | September 30, 2012

Webstock 2012  pot spune ca a fost prima conferinta majora din viata mea de blogger junior. Am invatat multe la acest eveniment, dar cel mai important dupa parerea mea este: nu scrie mai mult decat citesti. Acum sa alicam acest lucru in articol.

Dupa un drum relativ scurt am ajuns la hotelul J.W. Marriott iar dupa o mica asteptare am fost inregistrati. Dupa o scurta vizita pe la standurile partenerilor: Doncafe, HP, Bitdefender, Huawei si Staropramen am intrat la prima sesiune a conferintei, “Inspired to inspire”. Aceasta prime sesiune a fost deschisa de Cristian Gog.  Au urmat cateva prezentari iar apoi o scurta pauza.

 

In pauza m-am inscris la un concurs , cu plecarea pe dincolo la cea mai misto tastatura de pana acum. O puteti vedea mai jos.

In a 2-a sesiune cel mai “iubit” invitat a fost Eduard Novak, care a ridicat sala in picioare cu ambitia sa. Jos palaria in fata unui om ca acesta. Multumim Eduard !!!

O pauza de pranz iar dupa am avut de ales intre 3 conferinte: PRO BLOGGING, SOCIAL MEDIA PROFESSIONALS si MOBILE TRENDS. Am ales PRO BLOGGING si nu  regret o secunda.

 

Ce alte lucruri interesante am mai aflat la Webstock 2012 ?

Ei bine Vodafone la fiecare client care renunta la factura tiparita, printeaza 4 pagini dintr-o carte pentru copii. Prima din aceasta serie fiind: Praslea cel voinic si merele de aur.

“Fake it until you make it.” este un al motto bun de aplicat de la  Cristian Gog. “Munceste, munceste, munceste” s-a regasit la majoritatea.

Huawei a pus la bataie 2 smartphone-uri si alte premii pentru aceia care reuseau sa convinga o doamna de 50 ani sa foloseasca un telefon destept. Bitdefender a oferit stickuri sau licente antivirus pentru cei care isi faceau o poza cu standul lor. Dar m-am lungit cam mult. V-am lasat multumindu-le organizatorilor si in special lui Cristian Manafu pentru invitatia oferita.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *