Webstock 2013

By | August 2, 2013

webstock-logoAnul trecut am avut ocazia sa particip la Webstock 2012. Si cert este faptul ca anul acesta nu vreau sa ratez acest eveniment. Daca vreti sa va inscrieti o puteti face aici. Programul evenimentului il aveti mai jos:

Program

9:00 – 13:30

CONFERINTE
In prima parte a zilei, cele doua sesiuni de conferinte vor oferi participantilor o reala sursa de inspiratie si motivatie, sfaturi pentru succesul in social media si oportunitatile actuale in industrie.

Sesiunea I
Sesiunea va prezenta pasii care trebuie parcursi pentru succesul in social media, experiente personale de succes si motivatie.

Sesiunea II
Despre importanta inovatiei, adaptarea la nou si modul de transformare al unor circumstante in oportunitati, veti afla in cea de-a doua sesiune.

 

14:30 – 18:00

MICRO-EVENIMENTE
Dupa-amiaza, participantii vor putea asista la una dintre cele trei sesiuni, desfasurate in paralel.

Sesiunea Blogging
Sesiunea va prezenta tactici eficiente de crestere si de creare a brandului personal, importanta continutului si cum se defineste succesul in blogging.

Sesiunea Communication
Vor fi aduse in prim plna cele mai bune practici de comunicare, sfaturi si idei pentru o promovare eficienta si crearea unor campanii de impact.

Sesiunea Mobile
Sesiunea ii va aduce in acelasi loc pe unii dintre cei mai buni dezvoltatori actuali de aplicatii mobile, care vor vorbi despre inovatiile tehnologice, monetizarea aplicatiilor mobile si resurse prezente pe plan local.

 

19:00 – 20:30

Webstock Awards
Gala Webstock Awards va decerna premiile celor mai creative si inedite campanii si campanii in social media din Romania, lansate in ultimul an.

PARTY
La sfarsitul zilei, Staropramen va invita la petrecerea organizata cu ocazia evenimentului.

 

 

Webstock 2013 este organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone si cu sprijinul LG, Staropramen, Bitdefender si HP.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *